2 липня 2022 16:17

Воротар "Шахтаря" оголосив про відхід з клубу після 20 років перебування там

27-річний голкіпер Євген Гриценко оголосив про відхід з «Шахтаря» після 20 років перебування у клубі.


«Сьогодні закінчився мій контракт із «Шахтарем». Це були незабутні та значущі 20 років. Так, моя історія з ФК «Шахтар» Донецьк почалася ще у далекому 2002 році, саме тоді маленький хлопчик із Донецька «пішов за мрією». Цей шлях назавжди залишиться у моїй пам'яті та серці. Шлях, багатий на перемоги та поразки, усмішки та сльози, неймовірні успіхи та прикрі невдачі. Я безмежно вдячний усім і кожному, хто працював зі мною пліч-о-пліч протягом цих чудових 20 років».

«Я пройшов усі ступені академії та дійшов до своєї дитячої мрії, до першої команди ФК «Шахтар». Звісно, у моїх мріях та сподіваннях був інший фінал. Мені, на жаль, так і не надали шансу зіграти за «Шахтар» у Прем'єр-лізі, хоч я працював на це 20 років. Це єдине, чим я розчарований… Але за все інше я щиро дякую і не кажу: «Прощавай!», я кажу: «До побачення, мій рідний та найкращий «Шахтар», - написав Гриценко.

Зазначимо, що у своїй професійній кар'єрі Гриценко не провів жодного матчу за «Шахтар» на офіційному рівні. Також воротар у сезоні-2018/19 на правах оренди перебував у «Маріуполі», але за приазовців на полі в офіційних іграх не з'являвся.


Фото - ФК «Шахтар»