2 липня 2022 10:05

Представник "Слована": "Віримо, що побачимо старого Раміреса, і що він розвиватиме у нас свій потенціал"

Генеральний директор братиславського "Слована" Іван Кмотрік-молодший прокоментував оренду нападаючого "Динамо" Еріка Раміреса.


– Ми щасливі, що приїзд Раміреса завершився успішно. Однією з головних цілей на це трансферне вікно було посилення конкуренції на позиції форварда. Ми віримо, що здорова конкуренція між Раміресом та Шапонічем піде на користь їм обом і всій команді, а наші форварди мотивуватимуть та покращуватимуть один одного.

Ерік залишив чудове враження своїми виступами у словацькій лізі, тому ми давно придивлялися до нього. Коли з'явилася можливість підписати його, ми не зволікали і почали переговори. Він прийшов до нас на один рік в оренду із правом викупу.

Ми віримо, що побачимо хоча б того Раміреса, якого пам'ятаємо раніше з нашого чемпіонату, і що Ерік розвиватиме у нас свій потенціал. Цим трансфером ми також заявляємо про наші амбіції у новому році. Віримо, що разом із нашими вболівальниками ми станемо ще сильнішими та успішнішими, - сказав Кмотрік-молодший в інтерв'ю офіційному сайту "Слована".