1 липня 2022 23:16

"Мене дуже вразило село": Болбат пояснив, чому зважився на перехід у "Колос"

Новичок ковалівської команди назвав безумовні плюси перебування у складі команди Ярослава Вишняка.


29-річний півзахисник Сергій Болбат приєднався до Колоса у статусі вільного агента, коли контракт із Шахтарем добіг кінця.


«Варіант із Колосом виник у мене ще взимку перед тренувальним збором у Туреччині, але не вийшло домовитися. У мене закінчився контракт із Шахтарем, і я на правах вільного агента підписав контракт із Колосом».


Колишній півзахисник Десни, Металіста, Маріуполя та збірної України вважає, що у Колосі створено всі умови для розвитку будь-яких навичок у футболіста:


«Дуже цікавий тут проект. Це амбітний клуб. За десять років клуб показав стрибок у розвитку. Дуже цікаво спробувати свої сили тут. Ще спілкувався із головним тренером. Наші думки збіглися, тому я навіть довго не думав і не міркував, одразу вибрав Колос»

«Мене дуже вразило село. Найкраще село, яке я бачив у своєму житті. Інфраструктура клубу, бази, стадіон – це все зараз входить до топ-3 України з інфраструктури.

Створено всі умови для тренувань, поля – дуже високої якості. Тут є все для футболістів», – сказав Болбат прес-службі Колоса.


Фото - офіційна сторінка "Десни" в Instagram