27 червня 2022 13:15

У Туреччині назвали п'ять гравців - головних надій "Фенербахче" у протистоянні з "Динамо"

Фото - ua.depositphotos.com


Турецький Фенербахче 15 червня розпочав підготовку до сезону і вже зіграв два товариські матчі – з північномакедонським Шкупі (2:2) та албанською Тираною (4:0). Журналісти видання Fanatik виділили п'ять гравців, на яких буде будуватися гра «жовтих канарок» у наступному сезоні, пише zbirna.com.

Сердар Азіз

Його футбол повністю дозрів за три роки у Фенербахчі, він був найкращим у двох товариських матчах, зіграних проти Шкупі та Тирани. Йому вже явно вдалося завоювати прихильність нового тренера Жорже Жезуса.

Осайї-Семуель

Правому захиснику Фенербахче просто немає альтернативи. Він був дуже ефективний як у захисті, так і в нападі в обох спарингах.

Лінкольн

Жорже Жезус явно робитиме ставку на атаку. Лінкольн – новачок, який робить стильні передачі та дуже добре використовує стандартні положення, здається, прописав своє ім'я у складі цього сезону.

Мергім Бериша

Форвард у дуже гарній фізичній формі, але був настільки деморалізований через свою невдачу при реалізації, що навіть м'ячу, який він забив у товариському матчі, був такий радий, ніби відзначився у чемпіонаті.

Ірфан Кахведжі

Півзахисник мляво діяв проти Шкупі, але добре проявив себе у матчі з Тираною. Цього сезону він стане незамінним гравцем Фенербахче.

Нагадаємо, що перший поєдинок 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між київським Динамо та Фенербахче відбудеться 20 липня у Лодзі. Зустріч у відповідь – 27 липня в Стамбулі.