26 червня 2022 13:15

"Барса" готує фінальну пропозицію щодо Левандовськi - близько 40 млн євро

"Барселона" готує фінальну пропозицію щодо форварда "Баварії" Роберта Левандовського.

Наступного тижня розпочнеться новий раунд переговорів між клубами, під час якого «Барса» представить фінальну пропозицію щодо трансферу поляка. Сума пропозиції буде близько 40 млн євро, пише Diario Sport.


Каталонський клуб налаштований оптимістично, бо відчуває, що у "Баварії" з'являється готовність продати форварда. Тепер "Барса" намагатиметься придбати Левандовського за суму, яку вважає справедливою. Вимоги "Баварії", яка просить за гравця близько 50 млн євро, "Барса" вважає завищеними.


"Барселона" хоче зробити пропозицію, яка практично не залишить простору для переговорів та призведе до швидкого досягнення порозуміння.


Левандовскі вже повідомив "Баварії", що хоче перейти до "Барси". Мюнхенці розуміють, що трансфер Роберта піде на користь усім сторонам.


Для синьо-гранатових трансфер Левандовського – пріоритет. Це пов'язано і зі стратегією клубу, і з обіцянкою, яку керівництво клубу дало Роберту. "Барса" пообіцяла форварду зробити все можливе, щоб підписати його якнайшвидше.


Левандовський з "Барселоною" має попередню домовленість про контракт за схемою «2+1». У разі переходу поляк стане одним із найвищих гравців команди.

"Барса" хоче, щоб Роберт приєднався до команди до початку туру США.


Раніше стало відомо, що "Баварія" змінила позицію. Тепер клуб готовий продати Левандовського за 60 млн. євро.