25 червня 2022 23:04

"Динамо": перший повноцінний тренувальний день у Швейцарії

У суботу, 25 червня, динамівці Києва провели перший повноцінний тренувальний день у Швейцарії.


Перед початком ранкового заняття головний тренер Мірча Луческу традиційно звернувся до підопічних із мотиваційною промовою. Також партнери привітали Олександра Андрієвського, який цього дня святкував 28-й день народження.

Потім футболісти пробіглися по лісу, що розташований неподалік від місця дислокації команди, а також зіграли в баскетбол. Гравці були поділені на чотири команди, при цьому в кожному матчі був один нейтральний гравець, який створював більшість для атакуючих. У підсумку перемогу здобув колектив у складі іменинника Олександра Андрієвського, Віталія Буяльського, Георгія Цитаїшвілі, Навіна Малиша та Крістіана Біловара.

Далі у «біло-синіх» був обід та відпочинок, а потім почалося друге тренування, яке пройшло на запасному полі Stadion Municipal, де завтра пройде матч із «Івердоном». Заняття розпочалося з розминки та вправ на витримку. Після цього футболісти, поділившись на дві команди, працювали над триманням м’яча – завданням було в два дотики обробити передачу від партнера та оперативно віддати пас своєму. Завершилося же тренування відпрацюванням атак та контратак.

Нагадаємо, завтра на «Динамо» чекає перший контрольний матч на тренувальному зборі в Швейцарії. Суперник – місцевий «Івердон», що представляє Челлендж-лігу (другий за силою дивізіон країни). Початок – о 17:00 за київським часом.


Фото - ФК "Динамо"