25 червня 2022 12:18
1

Зміна вектора. "Шахтар" поверне аж чотирьох гравців збірної України?

Ігор Циганик в ефірі програми Циганик LIVE розповів про трансферні плани Шахтаря. За його словами, гірники зосередяться на українських футболістах.


- Шахтарю, швидше за все, доведеться грати без легіонерів. Наскільки мені відомо, зараз гірники намагаються контактувати з різними українськими футболістами, особливо перспективними.

Наприклад, Шахтар цікавився, чи можна придбати у Руха півзахисників Марка Сапугу та Олексія Сича, двох дуже талановитих футболістів. Однак ту ціну, яку поставив Рух, Шахтар не готовий платити. І взагалі, витрачати зараз серйозні гроші гірники не збираються.

Я думаю, що буде повернення Сікана з оренди. Цілком можливий переїзд Коваленка. Він є вихованцем клубу, а це дуже важливо. Це футболіст досвідчений.

Ну і планують повертати Зубкова. Сікан, В'юнник, Зубков (а там є опція, за якою Шахтар за певну суму грошей може його повернути), Піхальонок можуть повернутися до Шахтаря. Щоправда, за останнього треба виплатити реально велику суму і я не думаю, що Шахтар витрачатиме такі гроші зараз.

Нагадаємо, Сікан, Коваленко, Піхальонок та Зубков є гравцями збірної України.
Ніхто в здоровому глузді не захоче зараз їхати грати в УПЛ. Це стосується всіх з цього списку. Зубкова і Коваленка. Сікан зробить все для того, щоб залишитись в Німеччині. Як і більшість гравців. Якщо буде шанс поїхати грати закордон, то поїдуть всі. Це стосується всіх гравців, всіх команд.