24 червня 2022 17:03

"Баварію" трохи збентежила пропозиція Мендеша підписати Роналду". Журналіст про форварда МЮ

Португальський журналіст розповів про реакцію «Баварії» на пропозицію підписати Кріштіану Роналду.

«Кріштіану Роналду незадоволений тим, що «Манчестер Юнайтед» не зіграє у Лізі чемпіонів. Він повністю одержимий цим турніром і важко сприймає реальність, в якій він не може зіграти в ньому.


Він спілкувався зі своїм агентом Жорже Мендешем щодо інших варіантів. Той сказав, що поспілкується з клубами, які ставлять за мету виграти ЛЧ, щоб зрозуміти, чи реально буде змінити команду цього літа.

Про англійські клуби можна забути, я впевнений на сто відсотків, за інший клуб в Англії Роналду не гратиме. Також він не вписується у новий проект «ПСЖ».

Залишається варіант із «Баварією». Інтересу з їхнього боку не було, але Мендеш вийшов на них і запитав: Що ви думаєте про підписання Роналду наступного сезону? "Баварію" пропозиція Мендеша трохи збентежила, бо це не той тип гравця, якого вони зазвичай шукають.


Коли агент пропонує тобі Роналду, треба дивитися тільки на його виступ на полі, але не на вік. Він заробляє 25 млн фунтів, і дозволити собі цю зарплату може не кожен клуб. Мендеш запитав у «Баварії», що вони думають із цього приводу», – зазначив Педру Сепульведа.