22 червня 2022 22:24

Президент ПСЖ: "Тебасу слід зосередитися на Ла Лізі, бо вона трохи мертва"

Президент «ПСЖ» Нассер Аль-Хелайфі відповів керівнику Ла Ліги Хав’єру Тебасу, який критикує парижан за можливе порушення фінансового фейр-плею.


«Хто такий Тебас? Я не знаю цієї людини.

Наш стиль полягає в тому, щоб не втручатися у справи інших клубів, ліг чи федерацій. Це не наш стиль. Але я не погоджуся, щоб інші читали нам лекції. Мені байдуже, що він говорить.

Говоримо про це роками. У нас є футбольний проект, який потрібно побудувати, збираємося йти вперед. Нас не хвилює все, що з’являється в ЗМІ, тому що ми не можемо витрачати свій час на все, що там є.

Кожного року, кожного літа одне й те саме. Він каже, що ми не поважаємо фінансовий фейр-плей, не поважаємо інші команди... Знаємо, що можемо зробити, з ким можемо підписати контракт. Знаємо краще за нього, що ми можемо зробити, ніхто не повинен вказувати нам, що робити.

Подивіться на випадок Мессі. Це було те саме, вони сказали, що це фінансово неможливо, а ми заробили гроші з Мессі. Тебас поняття не має, йому слід зосередитися на своїй лізі, тому що Ла Ліга трохи мертва.

В Іспанії держава підтримує деякі клуби більше, ніж нас. Чудовий стадіон посеред міста, нічого не платячи? Ми платимо за стадіон і тренувальний центр – Іспанія більше підтримує свої клуби. Це нечесно», – сказав Аль-Хелайфі.