22 червня 2022 18:36

"Російська армія мене дивує". Загарбник розповів, як росіяни перестріляли один одного

Фото - ua.depositphotos.com


Російський окупант розповів другу, як два підрозділи влаштували перестрілку між собою.


Він додав, що російська армія його дивує. Про це йдеться у перехопленій розмові, яку опублікувало Головне управління розвідки МО в YouTube.

"Два різних батальйони заходили. Одні з одного боку лісу, інші з іншого. Ввечері. Зв'язку не було. Пох*ярили один одного, довбо*оби . Просто російська армія мене дивує", - розповідає він.

За його словами, російські загарбники поїдуть до лікарень через хвороби та травми, тому йому треба вигадати причину, щоб теж втікти з фронту.

Окупант також розповідає, як цілими днями "друга армія світу" обстрілює село, у якому немає навіть місцевих мешканців, не говорячи вже про військових.

"Тільки контракт підписали, два місяці пройшло, їх сюди відправили. І вони сидять з відкритими очима. Перед нами село стоїть, вони його цілий день єб*шать. Там троє людей живе, село з лиця землі стирають. Нашому командиру прийшли папери, щоб нас виводити ще у березні. Йому взагалі по*уй. Тому що якщо нас прибрати, треба когось сюди поставити. Тому що тут все одразу знесуть. Нікого ставити. Батальйон у нас потроху розсипається", - резюмує окупант.

Також вище керівництво постійно погрожує розстрілом, якщо росіяни почнуть дезертирувати.

"Кулемет є, вийду на дорогу і почну поливати, якщо тікати будете", — заявив один з командирів.