22 червня 2022 15:45

Руслан РОТАНЬ: "Потрапляння на ЄВРО-2023? Це потрібно для іміджу України та для бійців на фронті"

Молодіжна збірна України має пройти словацький бар'єр на шляху до Євро 2023. Напередодні у штаб-квартирі УЄФА відбулося жеребкування раунду плей-офф. До суперників нашої збірної випали сусіди зі Словаччини, які також у кваліфікації посіли друге місце у своїй відбірковій групі. Матчі плей-офф відбудуться у другій половині вересня. Перша зустріч команд у Словаччині.


Головний тренер молодіжної збірної Руслан Ротань ексклюзивно для Футбол NEWS прокоментував результати жеребкування.

"Що означає Євро 2023 для мене? Потрібно розуміти, в якій ситуації наша країна. У нас триває війна. Ці перемоги та попадання на Євро - це насамперед для країни. Ця перемога потрібна для іміджу на всіх фронтах – як для бійців на фронті, так і для спортсменів.

Розмовляв із керівництвом, щоб ми готувалися та зіграли у Польщі. Там багато переселенців і вони однозначно нас підтримають. Просимо, щоб матч був зіграний у Польщі.

Потрібно, щоб розпочався наш чемпіонат. Тяжко хлопцям, бо немає ігрового тонусу. Кров із носа потрібно, щоб розпочався наш чемпіонат. Слідкуватимемо за новими талантами. Я гадаю, що головний кістяк у нас є. Це хлопці, які пройшли весь добір до Євро 2023", - підсумував Ротань.