21 червня 2022 13:11

"Ярік хоче їхати сюди і йти воювати": Алієв відмовив Ракицького захищати Україну та навів свій аргумент

Екс-футболіст Динамо та збірної України Олександр Алієв заявив, що відмовив колишнього гравця Зеніту Ярослава Ракицького стати на захист України.


Алієв раніше публічно заявив, що Ракицький активно допомагає його підрозділу у постачанні дронами, а також респектнув Ярославу за його активну проукраїнську позицію.


«Ракіцький молодець. Розірвав контракт – це раз. Мене набрав його друг Максим: «Сань, щось треба? — Мені потрібні для нашої групи два дрони». За дві години передзвонює: «Два дні зачекаєш? Ярик дав добро». Потім сам Ярик мені написав, я йому подякував».

Ракицький хотів наслідувати приклад Алієва і піти воювати, але Олександр переконав колишнього партнера зі збірної України сконцентруватися на футболі та допомозі армії:


«Я знаю чудово, розмовляв із тим самим Максимом, що Ярик хоче їхати сюди і йти воювати. Я говорю, що в нього ще є два роки, нехай заробляє гроші та отримує задоволення від улюбленої справи. Він був і є патріотом цієї країни.


Те, що його критикували, що він гімн не співає, — це його особисте. Був виклик – він приїжджав. Радів, коли вигравали та засмучувався, коли програвали», — сказав екс-футболіст в інтерв'ю ПРОФУТБОЛ Digital.