21 червня 2022 09:22

Буффон: "Ді Марія був би як Марадона для сьогоднішньої Серії А"

Голкіпер Парми Джанлуїджі Буффон вважає, що екс-вінгер ПСЖ Анхель Ді Марія може стати зіркою у Серії А.


"Нині Ді Марія в Серії А був би як Марадона. Я досить ясно висловився?"


Футболістів потрібно оцінювати у контексті того місця, де вони грають. Сьогодні Серія А досить слабка з точки зору техніки, а Анхель має неймовірну техніку. Він вирішує моменти перед брамою, дуже легко проходить суперників на дриблінгу. Він добре вміє роздавати асистів і чудово рухається по полю. Він здатний діяти у різних ролях.


Мені 44 роки, але я все ще граю. Вік не має значення. Мотивація і пристрасть набагато важливіша. Те саме стосується і самовіддачі. Якщо Ді Марія перейде до Ювентуса, це означатиме, що він готовий до цього. Ми говоримо про неймовірного професіонала, приємного хлопця, який ніколи не здається і бореться під час матчів та тренувань. Повторюся, для сьогоднішньої Серії А він став би як Марадона.


У ПСЖ я грав поряд із Неймаром, молодим Кіліаном Мбаппе, Марко Верратті... Але Ді Марія не поступався нікому з них.


Коли він виграв десіму з Реалом у 2014 році, він грав поряд з Карімом Бензема, Кріштіану Роналду, Лукою Модрічем та Тоні Кроосом. Він завжди знав, як грати на позиціях вінгера та атакуючого півзахисника. Клуб, який підпише його, здійснить чудову угоду. Сподіваюся, це буде Ювентус. Ми говоримо про гравця-чемпіона, а футболу такі потрібні", – сказав Буффон в інтерв'ю Football Italia.