20 червня 2022 15:46

"Я пив каву, щоб прибирати запах із рота". Екс-футболіст "Реала" зізнався, що регулярно приходив на тренування у нетверезому вигляді

Колишній футболіст мадридського Реала та Роми Сісінью розповів про свої проблеми з алкоголем.


За словами бразильця, він часто відвідував тренування своїх команд, перебуваючи у нетверезому стані.

"Якщо ви запитаєте мене бував я п'яний на тренуваннях Реала, то так, таке траплялося. Я пив каву вранці, щоб прибрати запах з рота і купався в духах. Будучи футболістом ти не маєш проблем з тим, щоб дістати випивку. Люди були раді пригощати мене у ресторанах.

Коли я перейшов у Рому, то починав випивати одразу після тренування. Приблизно о другій годині дня я приходив додому і закінчував пити лише о 4 годині ранку. Керівники команди знали про мої проблеми, і через це я впав у немилість.

Сісінью розповів, що вперше скуштував алкоголь, будучи підлітком.

"Мені було 13, коли я вперше випив, і з того часу я не зупинявся. Я жив у сільській місцевості, у Прадополісі, неподалік Рібейрао Прето, і у вихідні ми збирали друзів і ходили на площі, до клубів.

Поруч був бар, тому що я був неповнолітнім, я намагався приховати це, просив того, хто старшого віку, пригостити мене, і ховав випивку від батьків, поліції", - наводить слова екс-захисника видання Daily Mail.