18 червня 2022 17:42

Одіозний екс-нападник "Зорі" може стати одноклубником Миколенка в "Евертоні"

Фото - ua.depositphotos.com


Нападник Уотфорда Еммануель Денніс може уникнути зниження в Чемпіоншип.


Евертон, який минулого сезону зберіг прописку в АПЛ, придивляється до 24-річного бразильця. Мерсісайдці розглядають Денніса як заміну головної зірки клубу Рішарлісона, повідомляє Liverpool Echo.

Раніше повідомлялося, що крім Евертона був інтерес з боку Брентфорда та Вест Хема. У прем'єрному сезоні за Уотфорд на рахунку гравця 35 матчів у всіх турнірах, десять забитих м'ячів та шість асистів.


Діючий контракт гравця із «шершнями» розрахований до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює Денніса у 14 мільйонів євро.

Свій шлях у великому футболі нігерієць розпочинав у Зорі, а після року перебування в Україні було продано у Брюгге за 1.4 мільйони євро. Перед трансфером до Уотфорда нападник другої половини сезону 2020/2021 року провів у Кельні на правах оренди через непростий характер, який дав про себе знати в Україні та Бельгії. Екс-тренеру Зорі Юрієві Вернідубу свого часу навіть довелося відправити гравця до дубля.


Нагадаємо, із січня кольори Евертона захищає Віталій Міколенко. За шість місяців на Гудісон Парк захисник збірної України зіграв 16 матчів і забив один гол.