18 червня 2022 16:45

Ф'юрі: "МЮ завжди програє, коли я приходжу на "Олд Траффорд". Примадонн надто багато. Потрібен суворий тренер – як Фергюсон"

Тайсон Фьюрі висловився про ситуацію в «Манчестер Юнайтед».


«Тепер, коли я на пенсії, я частіше буватиму на «Олд Траффорд», хоча, чесно кажучи, щоразу, коли я приходжу туди подивитися на них, вони програють.


А я не займаю друге місце, я не програю, я не займаюсь усім цим лайном. Або перемога, або нічого, так що спостерігати за «Юнайтед» на даний момент – шаленство, тому що я не розумію, чому ці люди не бігають за м'ячем протягом 90 хвилин.


Багато людей звинувачують головних тренерів, членів тренерського штабу, але, зрештою, у «Манчестер Юнайтед» занадто багато примадонн, і найкраще, що можна було б зробити – це прибрати їх, як це відбувається зараз. Їм треба рішуче взятися за цю справу.


Їм потрібен хтось суворий, як сер Алекс Фергюсон, який скаже їм, що робити, а якщо вони не послухають, скаже: «Лавка запасних – для вас, мені все одно, наскільки ви гарні чи наскільки ви знамениті, ви не гратимете. , Доки не вирішите старанно працювати».


Слово «команда» означає, що кожен робить свій внесок, не покладається на те, що хтось інший заб'є або побіжить за нього.


Усі старанно працюють заради спільних інтересів, спільної мети, і це призводить до перемог. Я нічого не тямлю у футбольному тренерстві, але я знаю все про перемоги, і я знаю, що кожен повинен докласти зусиль, щоб досягти результатів. Якщо я піду в спортзал один, щоб тренуватися заради титулу чемпіона світу, то я не досягну такого успіху.


Саме тому в мене є ціла команда – моя масажистка, мій спеціаліст з силової підготовки, мої спаринг-партнери, тренери тощо – і ми всі рухаємось в одному напрямку, щоб досягти результатів, бо це те, що потрібно. Якби деякі з цих людей рухалися в різних напрямках і робили це заради власної вигоди, ми б не домагалися результатів рік у рік», – сказав чемпіон світу з боксу та вболівальник «Юнайтед».