18 червня 2022 16:27

"Наступного тижня визначатимемося – чи ми зіграємо цього сезону": головний тренер "Волині" розповів про непросту ситуацію в клубі

Головний тренер Волині Альберт Шахов в ексклюзивному коментарі FanDay.net поділився станом справ у луцькому клубі перед стартом сезону.


В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net екс-футболіст Волині Олександр Кучеренко заявив, що луцької команди більше не буде, а замість неї залишиться лише дитяча футбольна школа.

Щоб дізнатися, чи клуб готується взагалі до старту нового сезону в Першій лізі, і підтвердити або спростувати інформацію від Кучеренка, журналіст FanDay.net Андрій Шевченко поспілкувався з Альбертом Шаховим.


– Розкажіть про підготовку Волині до нового сезону у Першій лізі. Коли зберетеся і де її проводитимете?
– Дивіться, ми десь наступного тижня ще визначатимемося – чи гратимемо ми цього сезону. Зараз конкретики ніякої немає і конкретно нам не сказали – чи не будемо брати участь.


Зараз так підтримуємо форму, десь тричі на тиждень ми бігаємо з хлопцями. Раз на тиждень намагаємося провести якийсь спаринг.

- За складом команди, на кого ви зараз можете розраховувати, хто вже покинув команду?

– Дехто з хлопців розірвав контракти – Кобзар, Рябов, Климець. Закінчилися контракти у Войтиховського, Ляшенка, загалом у багатьох вони закінчились.


Наразі нових нікого не брали. На тренуваннях зараз десь чоловік 15, і молодь, і люди похилого віку, і ті, хто колись був у команді.

– Ми чули чутки, що керівництво клубу планує залишити лише дитячу спортивну школу, чи це так?

– Є такий варіант. Наступного тижня приїде генеральний директор та головний інвестор, тому я думаю, що обговорюватимуть можливі варіанти.


– Ви собі вже шукали нові варіанти для продовження кар'єри?
– Зараз поки що немає пропозицій. Єдине, якщо буде дитяча школа – значить розвиватимемо дитячий футбол, думаю, що буде так.


Фото - ФК «Волинь»