16 червня 2022 14:51

Нападник "Наполі" прокоментував інтерес з боку "Арсеналу"

Цього літа головний тренер Арсеналу Мікель Артета хоче підписати одного чи двох нападаючих, сподіваючись заповнити втрати у передній лінії команди.


Після того, як П'єр-Емерік Обамеянг залишив "канонірів" у січні, щоб приєднатися до Барселони, а Олександр Ляказетт повернувся до Ліона, у команді залишився один форвард - Едді Нкетія, у якого закінчується контракт. При цьому клуб запропонував йому нову угоду.

Згідно з повідомленнями в Італії, Арсенал зробив пропозицію Наполі щодо трансферу форварда Віктора Осімхена. Лондонський клуб запропонував неаполітанцям 51 мільйон фунтів. Проте, італійця хочуть виручити за гравця 85 мільйонів.

Незважаючи на чутки про його майбутнє, Осімхен заявив, що завжди робитиме все можливе для клубу та країни, визнаючи при цьому, що "все може статися".

"Я знаю, що багато людей хотіли б мене бачити в Іспанії чи Англії, але я не думаю, що зараз слушний час говорити про це, коли я в збірній", - цитує нігерійця talkSPORT. "Я завжди виходжу на поле, щоб зробити все можливе як зі збірною, так і зі своїм клубом".

"Я не знаю свого майбутнього, я лише знаю, що все може статися. Але зараз я просто хочу поїхати у відпустку зі своєю сім'єю, очистити голову та зарядитися енергією. Тоді ми подбаємо про все інше".

Осімхен забив 28 голів у 68 матчах з моменту свого переходу з Лілля у 2020 році. Минулого сезону він забив 18 голів у 32 матчах, чим допоміг Наполі посісти третє місце у Серії А.