15 червня 2022 12:36

Думфріс може стати частиною угоди щодо повернення Лукаку до "Інтера"

Бельгійський нападник лондонського Челсі Ромелу Лукаку не може одностайно вважатися найбільшим невдахою цього сезону, бо все одно, хоча й неспівставно мало в порівнянні з минулими власними показниками, уражав ворота суперників.


Однак позиція головного тренера "синіх" Томаса Тухеля щодо майбутнього 29-річного футболіста в клубі досі є невизначеною.


Дійшло навіть до того, що Ромелу вже цього літа може повернутися до свого колишнього клубу, міланського Інтера, звідки тільки-но пішов рік тому саме до Челсі.


Але на заваді цьому трансферу може стати бажання "пенсіонерів" бодай якось компенсувати власні витрати, які тоді склали 113 млн євро.


Інтер хоче взяти в гравця в оренду з правом подальшого викупу, проте Челсі каже, що ця послуга буде дуже коштовною для міланського клубу.


Проте, як повідомляє італійська преса, існує й більш цікавий варіант розвитку подій.


Фланговий захисник "змій" Дензел Думфріс потенційно може стати частиною угоди щодо повернення Лукаку до Інтера, якщо сторонам вдастся домовитися щодо його оренди з правом викупу для лондонського клубу.

Відзначимо, що нідерландець і сам тільки-но перейшов до міланського колективу на початку цього сезону, і за цей час відіграв у 45 матчах, забивши при цьому п’ять голів та віддавши сім гольових передач.