14 червня 2022 20:50
1

УЄФА зазначив роботу Вернидуба: "Шериф" часів українського тренера поставили за приклад усім клубам Європи

Сьогодні в Ньоні пройшло жеребкування першого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/2023.

Шериф серед інших дізнався свого суперника по даному етапі. Чемпіони Молдови воюють з боснійським ФК Зріньськи. Ігри відбудуться 5/6 та 12/13 липня.

Перед жеребкуванням ведучий заходу — заступник генерального секретаря УЄФА Джорджіо Маркетті, за традицією, виділив яскраві моменти з попереднього євросезону.


Серед них виявився сенсаційний успіх Шеріфа у Лізі чемпіонів, який став можливим завдяки роботі українського фахівця Юрія Вернідуба.


Команда з Тирасполя отримала визнання за яскравий приклад того, наскільки далеко може зайти клуб у найпрестижнішому клубному турнірі Старого Світу, який розпочав свій шлях із самого початку сітки.


Нагадаємо, що Шериф під керівництвом Вернідуба пройшов усі чотири стадії відбору та став першим клубом в історії молдавського футболу, який вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів.


У квартеті з Реалом, Інтером та Шахтарем представники Тирасполя посіли третє місце, здобувши дві перемоги (над Реалом (2:1) та Шахтарем (2:0)), нічию з «гірниками» (1:1) та вийшовши у стикові матчі Ліги. Європи, де лише за пенальті поступившись місцем у 1/8 фіналу Бразі.

А перекладом так і займається гугл транслейт… Зазначив))