14 червня 2022 23:38
20

Збірна України – збірна Ірландії 1:1. Ліга націй. Наша збірна втрачає перші очки у поточному розіграші Ліги націй

Збірна України – збірна Ірландії 1:1


Україна: 23. Різник – 21. Караваєв, 13. Забарний, 22. Матвієнко, 16. Миколенко – 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 17. Зінченко, 7. Ярмоленко, 8. Малиновський – 11. Довбик

Запасні: 1. Лунін, 2. Бондар, 4. Попов, 6. Ігнатенко, 9. Сікан, 14. Мудрик, 15. Циганков, 18. Сирота, 19. Соболь


Ірландія: 1. Келлехер – 12. Коллінз, 4. О'Ші, 5. Леніхен, 11. Макклейн – 6. Каллен, 14. Браун, 15. Моламбі – 19. Хоган, 10. Парротт, 17. Найт
Запасні: 16. О'Лірі, 23. Траверс, 2. Крісті, 3. Стівенс, 7. Робінсон, 8. Хуріхейн, 9. Кін, 13. Хендрік, 18. Меннінг, 20. Огбене, 21. Хемілтон, 22. Ебоселе


Україна - Ірландія ON-Line


Прев'ю


Вже сьогодні, 14-го червня, збірна України проведе свій заключний матч в рамках червневого циклу поєдинків.


Суперником нашої національної команди знову стане Ірландія, яку майже тиждень тому «синьо-жовті» так само в рамках Ліги націй переграли на виїзді з рахунком 1:0.


До цією зустрічі команда Олександра Петракова готується у піднесеному настрої, адже днями здобула впевнену перемогу над Вірменією (3:0). Нагадаємо, що забитими м’ячами в цій грі відзначилися Малиновський, Караваєв та Миколенко.

Позитивні емоції вирують і стані нашого суперника, який декілька днів тому здобув не менш впевнену звитягу над добре знайомою нам за кваліфікацією чемпіонату світу Шотландією – ірландці здобули розгромну перемогу 3:0.

Хай там як, певний гіркий присмак напередодні поєдинку в збірної України все-таки присутній. Пов’язаний він з певною невизначеністю щодо стану деяких наших гравців: проблеми з гомілкостопом у Яремчука, днями була температура у Малиновського і Зубкова. До слова, останній пропустив крайнє тренування.

Крім того, невизначеною залишається участь в матчі Ярмоленка, який захворів ще перед грою з Вірменією, а також Соболя і Попова, які зіштовхнулися на тренуванні (хоча всі троє і брали участь у передматчевій сесії).

Щодо збірної Ірландії, то в неї із кадровим аспектом також не все райдужно. Ключовий захисник команди Даффі пропустить гру через дискваліфікацію, а його партнер Іган – через сімейні обставини (через це ірландці довикликали захисника «КПР» Данна).

А ще наразі невідомо, чи зможе допомогти своїй команді основний форвард Обафемі, який зазнав ушкодження в матчі з Шотландією.

Орієнтовний склад збірної України:

Лунін – Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Сидорчук, Шапаренко, Зінченко, Циганков, Мудрик – Довбик

Матч покажуть одразу кілька трансляторів – телеканал «Індиго TV», а також телеканал «Футбол 1», платформи oll.tv та MEGOGO. «Динамоманія» о 21.45 проведе текстову онлайн-трансляцію.
Ярмола повністю не в формі... Довбик загубився на полі. Зіна знову піжонить. Маліну ( самого активного ) втратили Кара і Микола туплять . Шапа психує.. Всі тупо вийшли на перший тайм на розслабухі і думали , що мячик миїм все одно закотим 1-2... Гол пропустили дитячий і смішний , по центру чел тупл пройшов ,як крізь масло 5 укр.футбольорів.Зараз підуть нерви і псіхи..Короче провал .
Сховати
Цікаво почути хоч якийсь контраргумент від мінусовальників.
Сховати
Повний Капець,мені , якось пох... на їх мінуси...Це все свідки Пертракова мінусують...Команда повністю вчора не була готова до гри....Чим займались після Вірменії - не зрозуміло...Винуватий ГТ і його штаб...!
С этим тренером мы пропустили ЧМ и похоже первое место в группе ЛН не займем
Не ну не сука? Малину вырубили, а где Буя? А Буя на курортах. Чуть ли не единственный футболист в Украине, способный связать игру в центре поля. Как уже задолбали эти, сука, "чапаевы" от футбола.
А,кто такой,Ярмоленко- 2?
Хто нибудь може мені відповести про хитров----ний канал ІНДІГО ТV , як тільки футбол ( грае збірна України ) , то на супутнику цей канал не працюе , як нема футбола , то до цього дня і після працюе !!! Я не розумію політеку цього канала , адмін поясни ?
Сховати
Стас, це стосуєтся прав на трансляцію.
Так як цей канал через супутник можно дивитись в інших країнах, то під час трансляції матчів канал блокують для супутника. Бо по договору канал має право показувати футбол лише на території України.
Це стара практика, їй не менше 20 років точно.