11 червня 2022 18:36

Олександр КАРАВАЄВ: "Розуміли, що якщо гратимемо у свою гру, знайдемо момент і дотиснемо"

Захисник збірної України Олександр Караваєв у коментарі "Головна команда" висловився про гру проти Вірменії.


- У першому таймі було важко грати, бо суперник всією командою сідав у оборону. Було проблеми із вскрити. Ми їх розхитували, були моменти, але не реалізували. Коли виходили на другий тайм, то знали, що будемо їх дотискати і в нас будуть моменти. Коли ми забили, то гра стала розкутою, вони розкрилися і ми забили ще.


Мій гол? Лівою направив у дальній кут. Відпрацьовую вже 30 років (сміється).

Переломний момент? Коли в нас була атака за атакою, їх заганяли і вони навіть не виходили в атаку. В другому таймі вони вже затягували час, але ми свого досягли. Розуміли, що якщо будемо грати в свою гру, то будемо мати свій момент і дотиснемо, що і сталося.

Так вийшло, що з ірландцями була ротація, грав тільки Миколенко, якщо порівнювати матч з Уельсом. Тому не вважаю, що було тяжко, хлопці були мотивовані. У нас збірна не 11 хлопців, а з 30. Коли всі приїжджають і можуть всіх замінити. Тоді грали одні хлопці, сьогодні грали ми. Хто буде краще готовий до наступного матчу – той і гратиме.

Пятов – це легенда. Він приїжджає, йому 37 і він сидить з 19-річними хлопцями, всі мають комунікацію, і це нормально. Одного разу він вже майже йшов зі збірної, але повернувся. Звісно, що дуже болючий момент. Але як він сам казав, цей час настав на мажорній ноті. Кар’єра Пятова – приклад для нас усіх. Він може своєю кар’єрою пишатися.

Велике дякую всім уболівальникам. Зараз у нас непростий час, але я бачу в усіх очах надію. Велике дякую, я впевнений, що ми переможемо. Слава Україні!