10 червня 2022 15:25

"Місія України". Одне з найбільших видань Італії вийшло із заголовком, присвяченим переходу Мудрика в "Ювентус"

Днями в італійських ЗМІ з новою силою запустилися чутки про інтерес «старої синьйори» до вінгера «гірників» Мудрика. Крім того, Ювентус хоче роздобути його бразильського одноклубника Нереса та будувати атаку команди з цими футболістами навколо Душана Влаховича.


Туринська газета La Stampa (одна з найбільших газет Італії — прим. FanDay.net) присвятила півзахисникам Шахтаря окрему статтю, назвавши її як «Місія Україна», повідомляє TUTTOmercatoWEB.

Ювентус бачить у Нересі можливу альтернативу Анхелю Ді Марії, який покинувши ПСЖ, поки що не відповів згодою на перехід у стан «зебр». Молодого Мудрика видання називає "надійною інвестицією".

Нагадаємо, що останніми тижнями активно циркулюють чутки про практично завершений трансфер гравця збірної України до Баєра. Мудрик, за інформацією німецьких ЗМІ, вже пройшов медогляд у стані фармацевтів, клуби також домовилися про перехід.

Минулого сезону 21-річний півзахисник провів за Шахтар 19 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився двома голами та дев'ятьма асистами. Контракт Мудрика з «гірниками» діє до 31 грудня 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює хавбека дев'ять мільйонів євро.