7 червня 2022 21:16

Роберт Левандовськи: "Вісім років я робив усе можливе, щоб не розчарувати клуб та вболівальників. Зміни є частиною життя клубу та гравців"

Нападник "Баварії" Роберт Левандовськи в інтерв'ю Bild пояснив своє бажання піти з клубу. "Я сподіваюся, що фанати мене колись зрозуміють", – наводить його слова Bayern & Germany.


– Я завжди намагався зробити все можливе для "Баварії", щоб виправдати очікування команди та вболівальників. Я ціную вболівальників "Баварії", вони завжди підтримували мене.


Якби я не був чесний у своїй ситуації, я відчував би, що був несправедливий до фанатів. Я знаю, що сьогодні вони відчувають багато емоцій, але я сподіваюся, що фанати колись мене зрозуміють.


– Ти невдячний і егоїстичний?

– Ні. Я не егоїст. Я знаю, що у мене було в "Баварії", і дуже ціную це.


Я також знаю, що останні вісім років робив усе можливе, щоб не розчарувати клуб та вболівальників. Після цього періоду я відчуваю, що настав час для нового етапу.


– Але в тебе все ще є контракт...

– Я поважаю "Баварію" та її правила. Але зміни, особливо після такого часу, є частиною життя клубу та гравця. Сподіваюся, це не прозвучить егоїстично. У мене є контракт, але я намагався дати клубу зрозуміти, що відчуваю.


– "Баварія" для тебе у минулому?

– Я поінформував клуб і публічно заявив, що вирішив не продовжувати контракт. Тож давайте більше не говоритимемо про моє майбутнє в "Баварії". Я хотів покласти край спекуляціям, – сказав форвард.