7 червня 2022 16:57
3

Віктор ВАЦКО: "На мій погляд, у цій ситуації і за такої гри Буяльський був би дуже цікавою опцією для збірної"

Відомий коментатор Віктор Вацко у своєму шоу "Вацко on air" поділився своєю думкою про те, чи могли б київські динамівці Віталій Буяльський та Артем Бесєдін допомогти нашій національній збірній в останніх матчах.


- Важко сказати, чи могли б Бесєдін і Буяльський допомогти збірній чи ні. Це тяжке питання. Але ви всі чудово знаєте, що Буяльський у нашому чемпіонаті проявляє себе як футболіст групи атаки команди, яка зазвичай грає проти суперників, що добре захищаються.

Буяльський – футболіст, який чудово вміє знайти вільний простір, відкрити вільну зону та знайти гольовий момент. Чесно кажучи, на мій погляд, у цій ситуації і за такої гри Буяльський десь був би дуже цікавою опцією для збірної.

Я не можу стверджувати, допомогло б це чи ні, знайшов би він шанс і забив чи ні. Але мені здається, що Буяльський все ж таки міг би бути цікавою опцією для команди. Мені дуже подобається, як він грає в атаці в обмеженому просторі. Він має інтелект, унікальну здатність як для футболіста, який виступає в нашому чемпіонаті. Тому мені десь Віталія не вистачало.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

Неправильный выбор состава на решающий матч - причина говорити, що Петраков заслужив на звільнення.
Я,бы на месте Буяльского не соглашался,ведь он не мальчик.
Дійсно так. Я це подумав ще за хвилин 25 до кінця гри...