6 червня 2022 14:30

Тепер і "Ноттінгем Форест": представник Довбика підтверджує інтерес клубу АПЛ до форварда "Дніпра-1" та збірної України

Сьогодні з'явилася інформація, що новачок АПЛ – Ноттінгем Форест – виявляє інтерес до нападника Дніпра-1 та збірної України Артема Довбика. Щоб підтвердити чи спростувати цю інформацію, FanDay.net звернувся до представника нашого футболіста Олексія Люндовського.


"Так, справді, я можу підтвердити факт переговорів щодо Артема з Ноттінгем Форест, - розповів Люндовський FanDay.net. - Насправді, цей клуб цікавиться Довбиком ще з квітня місяця, його представники відвідували матчі національної збірної України, у тому числі обидва поєдинки плей-офф.

Проте при цьому сам Ноттінгем Форест вирішував свої турнірні завдання, тому вже після підвищення у класі та виходу до АПЛ цей інтерес став предметним”.

Водночас не припиняється інтерес до Довбика італійських клубів.

"Можу підтвердити, що у боротьбі за Артема беруть участь Торіно, Болонья та Удінезе. Причому, трансферний ринок ще навіть не досяг свого апогею, угоди тільки починаються після сезону 2021/22. Тому все тільки починається, і є ще низка клубів, які свій інтерес до Довбика збираються перевести до конкретних пропозицій", - додав Люндовський.

Щодо пропозиції Ноттінгема Довбику та Дніпра-1 представник футболіста не став конкретизувати, посилаючись на таємницю переговорів.

У той же час, пропозиції з інших чемпіонатів, крім топ-5, як і раніше, Довбиком не розглядаються - пріоритетом для гравця є грати далі в АПЛ, Серії А або іншому зарубіжному чемпіонаті, що входить до числа найкращих у світі.