5 червня 2022 16:40

Друзі родини Мбаппе: якось подарували йому футболку "Мілана", але фанатом клубу він не став

Нікола та Беатріс Ріккарді, італійська сім'я, яка проводила багато часу з нападником «ПСЖ» Кіліаном Мбаппе, коли він був дитиною, згадали свої спроби переконати його стати фанатом «Мілана».


Сімейна пара проживає в Бонді, який розташований неподалік Парижа, і юний Кіліан Мбаппе провів більшу частину свого дитинства з цією сім'єю. Нікола та Беатріс – великі шанувальники «Мілана», вони подарували молодому французу футболку «россонері» з ім'ям Робіньо на спині, а також показали йому багато італійського футболу. Мбаппе також заявив, що якщо він коли-небудь зіграє в Італії, то тільки за «Мілан».


Ми подарували йому футболку Мілана, але фанатом клубу він не став. Кіліан завжди казав, що гратиме за мадридський «Реал» та збірну Франції. Мбаппе завжди прагнув своїх мрій з часткою честолюбства. Він дуже добре це розуміє.

Незважаючи на те, що він сказав «Реалу» «ні», у футболі все відбувається швидко, і через кілька років він справді може стати кумиром «Бернабеу». Ми пишаємось його шляхом і тим фактом, що він ніколи не втрачав голови. Кіліан задоволений навіть дрібницями», — наводить слова сім'ї Ріккардо Football Italia.


Коли минулої осені збірна Франції грала у фіналі Ліги націй у Мілані, Мбаппе відправив сім'ї Рікарді фотографію, зроблену з поля стадіону «Джузеппе Меацца», на знак їхніх давніх стосунків.