3 червня 2022 15:02
1

"Гравець збірної записав голосове і плакав у слухавку, говорив - не знає, як жити. Багато хто написав: пробач, що ми мовчимо". Савін про реакцію на випуск про війну в Україні

Футбольний блогер Євген Савін ("Красава") розповів про реакцію російських футболістів на його випуск про війну в Україні, в якому знялися Андрій Ярмоленко, Даріо Срна, Андрій Воронін, Віталій Міколенко та Олександр Алієв.


– А був якийсь зворотний зв'язок від російських футболістів?

– Один із гравців збірної записав мені голосове повідомлення і просто плакав у слухавку, казав, що не знає, як далі жити. Багато хто написав: пробач нас за те, що ми мовчимо. Хтось навіть перерепостив відео, наприклад, Федя Смолов. Тому, звичайно, зворотний зв'язок був. Під час підготовки випуску багато футболістів та тренерів з Росії говорили, що те, що відбувається – це неправильно. Нікому не потрібні смерті безневинних людей, дітей, все це божевілля.

Але всі також чудово розуміють, що знаходяться у певній системі. Перебувають у клітці, вони пов'язані контрактом, грошима, страхом і всім світі. І ніхто з них не наважився сказати про це публічно.


Фото: сторінка Савіна в Instagram

Один написав, сміх чесно, пішли вони всі