31 травня 2022 15:12

Даріо СРНА: "Якщо треба, щоб я був тренером "Шахтаря" – немає проблем"

Легенда «Шахтаря», який зараз працює у структурі клубу, Даріо Срна відповів на запитання, чи готовий він очолити команду, якщо Роберто Де Дзербі цього літа залишить клуб.


«Поки що все відкрито. Роберто поки що тренер «Шахтаря». Сідатимемо і говоритимемо з ним. Ми поважатимемо його рішення. Він багато зробив для «Шахтаря» практично за 7 місяців двічі потрапив до Ліги чемпіонів, виграв Суперкубок.


Ми його привозили під одну команду, де у нас були шалені футболісти світового рівня. Хто з них залишиться на завтра ми не знаємо.


На сьогодні я не готовий очолити «Шахтар». Усі знають, що я людина «Шахтаря», якщо треба їздити за кермом клубного автобуса, я готовий. Якщо треба, щоб я був тренером «Шахтаря» – немає проблем. Рішення прийматиме президент. На сьогодні є кращі тренери в Україні та за кордоном, які можуть очолити «Шахтар».


Якщо війна продовжиться, легіонери не повернуться до України. Чекаємо, що ситуація покращає. Віримо президенту Павелку, що він зробить найкращий варіант із проведення чемпіонату України», - сказав Срна.