30 травня 2022 13:41

Легенда "Ліверпуля" та екс-капітан шотландців бажає, щоб збірна України пройшла Шотландію та виграла чемпіонат світу

Легендарний у минулому шотландський футболіст Грем Сунесс розраховує на перемогу синьо-жовтої команди.


У 70-80-ті роки. Сунесс захищав кольори Ліверпуля, був капітаном Рейнджерс та збірної Шотландії. Тепер він статусний експерт, думка якого особливо цінується у футбольному світі.

Екс-гравець заявив, що жадає перемоги команди Петракова над своєю рідною збірною, оскільки хоче, щоб синьо-жовті відібралися на чемпіонат світу в Катарі та привнесли дещицю радості потерпілим від вторгнення росії українцям:

«Я опинюся в дуже складній ситуації. Я емоційний. Я не просто хочу, щоб Україна пройшла кваліфікацію, я хочу, щоб вони поїхали туди [у Катар] та виграли чемпіонат світу»

«Як далеко потрібно закопатись головою в пісок, щоб не розуміти, в якому становищі зараз перебуває світ? Я не хотів би бути одним із шотландських гравців, які грають наступного вечора.

Я не знаю, де будуть мої емоції. Мої емоції там, коли я глибоко думаю про те, що важливіше, футбол, або надіслати сигнал про неприйнятність поведінки росії», – сказав Сунесс для видання Football Scotland.

Нагадуємо, матч між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня та пройде у Глазго. Перемога дозволить пройти в наступний раунд, де на тріумфатора чекає збірна Уельсу.