28 травня 2022 20:27

Ігор СУРКІС: "Нашим футбольним функціонерам потрібно десь прислухатися до мого брата та його багаторічного досвіду"

Президент Динамо Ігор Суркіс в інтерв'ю FanDay висловився про слова свого брата Григорія Суркіса, який ще раніше заявляв, що чемпіонат потрібно проводити в Україні.


— Ігоре Михайловичу, читав інтерв'ю вашого брата. Ще до зустрічі клубів, УПЛ та УАФ, він висловив думку щодо проведення чемпіонату в Україні. А якою є ваша позиція з цього приводу?

— Позиція мого брата заснована не на піарі та неможливих речах. Він має багаторічний досвід роботи на керівних посадах у футболі, починаючи від створення ПФЛ. Також він 12 років пропрацював на посаді президента ФФУ, був членом виконкому та віце-президентом УЄФА та залишається почесним членом Європейського футбольного союзу. І це я перерахував далеко не всі його посади у футболі.

Знаючи та розуміючи чіткі регламентні норми УЄФА, він висловив свою принципову позицію – чемпіонат має проводитись в Україні. Я абсолютно з ним згоден у цьому питанні. Чемпіонат потрібно проводити в Україні, але за умови, що буде дотримано всіх норм безпеки. Думаю, що нашим футбольним функціонерам треба десь прислухатися до мого брата та його багаторічного досвіду.