27 травня 2022 22:40

Мбаппе виживає Неймара з ПСЖ – чемпіон світу глузує з одноклубника

Після збереження Кіліана Мбаппе ПСЖ прагне спекатися бразильського форварда, який більше розчаровує, ніж приносить користі.


Підписання Кіліаном Мбаппе нового контракту до 2025 року може стати початком кінця для Неймара. Останнім часом відносини між форвардами значно погіршилися, тому француз не проти, щоб його партнер по атаці покинув клуб. Про це повідомляє AS з посиланням на L'Equipe.


"Зараз у них немає майже нічого спільного. Чемпіон світу не соромиться глузувати зі свого партнера", – зазначає французьке видання.


Керівництво ПСЖ теж налаштоване позбутися 30-річного бразильця вже влітку. Єдина проблема – гігантська зарплата Нея, яка складає 4 млн євро за місяць. Сам форвард теж щасливий у Парижі та не збирається нікуди йти.

Один із небагатьох варіантів для десятки ПСЖ – Ньюкасл, який після купівлі клубу саудівськими шейхами має ресурси для потенційного трансферу. Однак сам Неймар не планує переходити в команду, яка не грає в Лізі чемпіонів.

У сезоні 2021/22 бразилець зіграв за паризьку команду 28 матчів. Забив 13 голів і віддав 8 асистів. Загалом в активі Неймара 100 голів у 144-х поєдинках за ПСЖ.