27 травня 2022 11:54

Роберто МОРАЛЕС: "Проти Шотландії обов’язково треба ставити наших легіонерів, тому що вони грали в реальний футбол"

Ведучий «ТаТоТаке» Роберто Моралес висловив думку про можливий склад збірної України на поєдинок кваліфікації чемпіонату світу проти Шотландії.


«Улюблена схема Петракова? Всі чомусь повертаються до виграного чемпіонату світу. Але це молодіжний чемпіонат світу, все давно відійшло. А тут збірна, яка все-таки звикла грати з чотирма захисниками, в цей класичний футбол.

У нас є класні футболісти і їх потрібно поставити в основу. Більше того, якщо Петраков міг щось думати у кваліфікації стосовно цих гравців, зокрема про наших легіонерів Зінченка, Малиновського та інших, то зараз їх обов’язково треба ставити не тому, що вони такі класні, а тому, що вони в ігровому тонусі.

Всі інші у такому тонусі… Ми бачили, це не ігровий тонус. Це об’єктивна їхня біда, але вони такі. Тому мають грати легіонери всі, хто в формі, тому що вони грали в реальний футбол. Він має з цього виходити, тому що життя змушує. А те, що ти хочеш… Є такі тренери дуже теоретичні або ідеалістичні, як Б’єлса. Але чого він досяг останнім часом?», – сказав Моралес.