25 травня 2022 13:53

Головний тренер збірної Шотландії впевнений у перемозі над Україною

23 травня головний тренер збірної Шотландії Стів Кларк оголосив склад із 28 гравців, які готуватимуться до матчу плей-офф ЧС-2022 з Україною. Наставник «тартанової армії» розповів про майбутню зустріч виданню The Scotsman, пише zbirna.com.


«У нас хороший склад, і ми перебуваємо у кращому становищі. Після торішнього Євро-2020 команда стала лише кращою. У нас зараз безпрограшна серія вже з восьми ігор і ми маємо продовжити її у двох матчах – з Україною та Уельсом.


Хлопці з основи у чудовій формі, тому легко підтримуватиме командну гру і немає необхідності запрошувати інших виконавців. Вони все роблять правильно і, я сподіваюся, продовжать у тому ж дусі.


Найбільше розчарування для мене та вболівальників – відсутність Кірана Тірні. Але ми вже кілька тижнів тому знали, що він навряд чи поновиться до червня. І сам він це розумів. Наразі Кіран активно працює та реабілітується», – сказав Стів Кларк.

Нагадаємо, що поєдинок 1/2 фіналу плей-офф ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні Хемпден Парк.