24 травня 2022 11:32

Мбаппе: "Спілкувався з "Ліверпулем", бо це улюблений клуб мами. Я хотів піти в "Реал" минулого року, але зараз все інакше – я важливий для Франції"

Кіліан Мбаппе розповів, що думав про перехід до «Ліверпуля» через любов мами до цього клубу.

– Про «Реал» говорили постійно, але «Ліверпуль» теж був зацікавлений у...

- Так це правда. Я спілкувався з «Ліверпулем», бо червоний – улюблений колір моєї мами, вона любить «Ліверпуль». Чому? Я не знаю, запитайте у неї (сміється). Ми зустрічалися з ними кілька років тому, коли я грав за Монако. Це чудовий клуб. Зараз ми теж з ними спілкувалися, але не так багато... Зрештою, вибір був між «Реалом» і «ПСЖ».

Усі знають, що минулого року я хотів піти до «Реалу». Тоді я думав, що піти – це гарне рішення, але зараз все інакше, бо я став вільним агентом, я француз, і знаю, що важливий для країни. Коли ти важливий для країни, то маєш думати не лише про футбол, а й про життя.


Після кар'єри я житиму у Франції з сім'єю та друзями. Єдине, що я можу зробити, – подякувати фанатам «Реала», весь клуб, бо вони дали мені все можливе кохання. Це було неймовірно, адже я там ніколи не грав. Я був там лише у 14 років протягом тижня, але це неймовірний клуб, і я бажаю йому успіху у фіналі Ліги чемпіонів, – сказав форвард «ПСЖ».