23 травня 2022 23:57

Ерік тен Хаг: "Я хочу побудувати команду, в якій всі боротимуться один за одного"

Новий головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік Тен Хаг в інтерв'ю для клубного сайту поділився своїми враженнями від того, що відбувається, та поділився планами на найближчі три роки його кар'єри в Англії. Розмова почалася з того, яке слово він використав для опису своїх почуттів на той момент.


"Я б використав слово "захоплюючий". Все це виглядає захоплююче, і я радий працювати в клубі з такою неймовірною історією. Ми хочемо повернути його туди, де його місце".

"Перш за все, ми хочемо, щоб уболівальники нами пишалися. По-друге, на даний момент поточна ситуація явно не така вже й хороша. Це великий виклик. Я хочу побудувати команду, в якій всі боротимуться один за одного, яка єдина і яка досягне результату".

"Також ми граємо у Театрі Мрії. Ми хочемо розважати. Але, зрештою, намір полягає у тому, щоб грати у фантастичний футбол. Якщо ми не зможемо грати у такому стилі, нам все одно треба буде перемагати".

Він також повідомив, що передсезонні збори команди розпочнуться 27 червня і він попросив гравців по можливості заздалегідь повернутись до розташування.