22 травня 2022 13:34

Евра про Гвардіолу: "Звичайно, ти виграєш Лігу чемпіонів з Хаві, Іньєстою та Мессі. Він перемагав там через них"

Патріс Евра знову розкритикував тренера "Манчестер Сіті" Пепа Гвардіолу.


Пеп, відповідаючи на запитання про критику, яку отримує з боку Евра та екс-форварда "Манчестер Юнайтед" Димитара Бербатова, сказав: "Я не помічав у них такого характеру, коли я їх знищив, ми з "Барселоною" знищили їх , у фіналі Ліги чемпіонів".


"Якщо чесно, я цього не зрозумів.


Я не так багато читаю, що пишуть медіа, але друг надіслав мені слова Гвардіоли, мовляв, "може, Патріс Евра хоче отримати роботу", а потім ми з "Барселоною» знищили їх". Тоді я працював в ефірі Amazon Prime і просто сказав, що грати під керівництвом Гвардіоли, якщо ти маєш характер і его, має бути важко.


Я говорю про гравців, які працювали з ним, а потім говорили, що він був проблемою. Мої слова були нормальними, але якщо хочеться поговорити, я поговорю.


Я не бачу в "Сіті" жодного гравця, котрий любив би Гвардіолу. Він геній, але як людина... Ми не знайомі особисто. Я був здивований, що він має час, щоб відповідати Патрісу Евра. Я гравець, який завершив кар'єру, і я роблю свою роботу. Я був трохи здивований.


Щодо мене, то я завжди задоволений, у моєму серці немає жодної ненависті. Але коли люди хочуть трохи подразнити мене, я готовий до цього.


Між іншим, він перемагав, бо у складі були Хаві, Іньєста та Мессі. Звичайно, з ними ти виграєш Лігу чемпіонів. Але без них Гвардіола вже давно не перемагав у цьому турнірі», – сказав екс-захисник "Манчестер Юнайтед".