21 травня 2022 22:54

Але збірній все одно не потрібен: Ігнатенко віддав чергову гольову передачу у прощальному матчі "Бордо" у Лізі 1

На рахунку півзахисника Шахтаря вже три асисти в 11 матчах чемпіонату Франції.


Ці хвилини Бордо проводить свій останній матч в елітному дивізіоні. На жаль, команді Гіона, за яку виступає українець Данило Ігнатенко, не вдалося зачепитися навіть рятівний плей-офф, і наступний сезон вона проведе у Лізі 2.

Виїзний поєдинок із Брестом жирондинці розпочали непогано. Вже на 14 хвилині Рікардо Мангаш відкрив рахунок. Причому асистував португальцю наш Ігнатенко, який лише тиждень тому повернувся до загальної групи після невеликої травми.


Для українця, контракт якого належить донецькому Шахтарю, ця результативна передача стала вже третьою у 11 матчах чемпіонату Франції, де він дебютував 6 лютого.

Нагадаємо, що першу половину сезону 25-річний півзахисник, який так і не дочекався від Олександра Петракова виклику до збірної України, провів у Дніпрі-1. У нинішній першості УПЛ Ігнатенко забив три голи у 14 іграх.

Орендна угода Данила з французьким клубом закінчується після закінчення нинішнього і, де він продовжить кар'єру, поки що невідома. Якби Бордо залишився у Лізі 1, то сторони могли укласти повноцінний контракт.


Після першого тайму у матчі Брест – Бордо нічия – 2:2.


Фото - ФК "Бордо"