20 травня 2022 22:11

Сергій РЕБРОВ: "Не впевнений, що зараз "Динамо" чи "Шахтар" готові розглядати якісь невисокі грошові пропозиції щодо своїх лідерів-українців"

Сергій Ребров прокоментував фінансове становище грандів вітчизняного футболу.


У зв'язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну, Шахтар та Динамо залишили усі легіонери. Деякі вже пішли на постійній основі, інші можуть зробити це вже найближчого літа.

Крім того, і гірники, і кияни готові розлучитися і з українськими гравцями. Шахтар веде переговори щодо Михайла Мудрика, а Динамо може продати Віктора Циганкова та інших виконавців.

Але Ребров упевнений, що масового продажу жоден із вищезгаданих клубів здійснювати не буде, а заробляти необхідно в Лізі чемпіонів, куди кваліфікувалися команди.

«Наскільки я знаю, ні Динамо, ні Шахтар не мають наміру розпродавати всіх футболістів. Якщо ми говоримо про легіонерів, то хтось залишиться, але здебільшого будуватимуть команди на українських гравцях. Шахтар вийшов безпосередньо до Ліги чемпіонів, Динамо гратиме у кваліфікації — це і є гроші».

Головний тренер Аль-Айна переконаний, що завдяки єврокубкам і Динамо та Шахтар зможуть зібрати кошти для існування.

А де ще зараз заробляти гроші? Який буде чемпіонат – ніхто не знає. Зараз є гарна нагода Шахтарю та Динамо заробити гроші. Я не впевнений, що зараз Динамо чи Шахтар готові розглядати якісь невисокі грошові пропозиції щодо своїх лідерів-українців», — заявив Ребров в ефірі YouTube-каналу «ПРЯМА ЧЕРВОНА».