20 травня 2022 20:15

Через 4 місяці вилилася правда. Стало відомо, чому насправді Шевченко пішов із "Дженоа"

Ігор Циганик в прямому ефірі під час своєї авторської програми Циганик LIVE розповів, чому Андрій Шевченко насправді покинув Дженоа. Журналіст назвав ключову причину відходу українського тренера із італійського клубу.


"Ми багато тем проговорили з Шевченко з приводу Дженоа. І він розповів історію дуже критичну для нього. Коли Шевченко погоджувався приймати Дженоа, у нього була одна умова: спортивним директором має бути Вальтер Сабатіні. Це дуже відомий технічний спортивний директор багатьох клубів. Один із найзнаніших спортивних директорів, які працювали в Італії.

І Шевченко, перед тим як прийти в Дженоа, з ним поговорив і домовився про те, що вони будуть разом працювати. Але керівництво клубу відмовилося від послуг Сабатіні. І це було проблемою для Шевченка. Взяли зовсім іншу людину, не італійця, бо він хотів, щоби поруч із ним працював італієць, який добре розуміє італійський ринок. І тоді можна було б говорити про те, щоби будувати команду, яка збереже прописку в Серії А.

Керівництво Дженоа обіцяло Шевченку підписати Сабатіні, але коли українець уже працював головним тренером боси клубу відмовилися брати цього італійського фахівця. І Сабатіні почав працювати із Салернітаною. І тепер Дженоа вилітає із Серії А, а Салернітана має всі шанси залишитися. І якраз тому, що не вдалося працювати з Вальтером Сабатіні і стало причиною того, що Шевченко вирішив припинити співпрацю із Дженоа", - сказав Циганик.

Зазначимо, за тур до кінця чемпіонату Італії Салернітана має 31 пункт і від зони вильоту її відділяє 2 бали.