20 травня 2022 18:24
1

Журналіст: Луческу планує розпочати підготовку "Динамо" до нового сезону в Києві

Журналіст Ігор Циганик у своїй програмі «Циганик LIVE» розповів про подальші плани київського «Динамо».


«Я зустрівся з Ігорем Михайловичем Суркісом, який зараз перебуває у Києві. Ми довго говорили, приблизно дві години спілкувалися на різні теми. Він так само схильний, що чемпіонат потрібно продовжувати.

За планом – у «Динамо» 15-го червня початок зборів. Цього дня Луческу планує зібрати команду в Києві і розпочати підготовку до сезону, якщо буде заплановано чемпіонат. Якщо буде все гаразд і все спокійно, то він планує розпочати підготовку команди саме в Києві. Далі – все вирішиться за ходом, як розвиватимуться події.

Цілком можливо, що будуть тренувальні збори, а під час цих зборів будуть проходити благодійні й товариські поєдинки. Це дозволить команді підготуватися безпосередньо до кваліфікації Ліги чемпіонів.

Перший етап підготовки – все-таки в Києві, а далі – по ситуації. Якщо все буде спокійно, то можна і продовжити підготовку в Києві, а якщо ж ні – то планувати виїхати за кордон і намагатися там організувати збори і спаринги для якісної підготовки до кваліфікації Ліги чемпіонів», – сказав Циганик.
Пиздит как дышит. Цыганык за свое опять. Особенно смешно на фоне второй сегодняшней новости