20 травня 2022 18:10

Безперервна благодійна допомога від "Динамо"

Під час важкого періоду в історії України, пов’язаного із воєнною агресією російської федерації та вторгненням у нашу країну, не лише військові, а й усі верстви суспільства, організації, підприємства, представники бізнесу, тощо об’єдналися та стали на захист нашої держави. З перших днів війни керівництво київського «Динамо» надає всебічну допомогу тим, хто її потребує, не залишаючи без уваги жодного звернення.


Зокрема, наш клуб допомагає територіальним громадам та бойовим підрозділам, наближаючи спільну перемогу нашої країни над країною-агресором. «Динамо» також надає благодійну фінансову допомогу медичним закладам, школам та дитячим будинкам нашої країни.

Після фінансової підтримки лікарень, наш клуб надав допомогу низці дитячих будинків та освітнім організаціям у Львівській області. В тому числі Винниківській загальноосвітній санаторній школі І-ІІІ ступенів (навчається 440 дітей), Львівській спеціальній школі Марії Покрови І-ІІІ ступенів (навчається 70 дітей з порушенням слуху), навчально-реабілітаційному центру І-ІІІ ступенів «Гармонія» (навчається 49 дітей), навчально-реабілітаційному центру І-ІІІ ступенів «Світанок» (навчається 138 дітей), Навчально-реабілітаційному центру І-ІІІ ступенів «Оберіг», Львівській загальноосвітній школі №1, І-ІІІ ступенів імені Б. Антонича (навчається 200 дітей), Нагуєвицькій спеціальній школі І-ІІ ступеня (навчається 103 учні, 39 біженців із Харкова) та іншим навчально-реабілітаційним центрам і притулкам.

Ряд співробітників нашого клубу перебувають на передовій та проходять службу в лавах Збройних сил України. Одному з підрозділів ЗСУ, де знаходиться співробітник «Динамо», керівництво клубу надало фінансову підтримку. На знак подяки наші воїни надіслали в клуб ось це фото - краще за будь-які слова!



Наприкінці березня до керівництва ФК «Динамо» (Київ) звернувся президент Національного комітету спорту людей з інвалідністю України Валерій Сушкевич із проханням про допомогу нашим спортсменам, які представляли Україну на Паралімпіаді в Пекіні. Президент «Динамо» Ігор Суркіс та почесний член УЄФА Григорій Суркіс оперативно відгукнулися на прохання про допомогу та надали повноцінну фінансову підтримку щодо забезпечення умов перебування наших спортсменів-паралімпійців у Західному реабілітаційно-спортивному центрі, розташованому у Львівській області.

ФК «Динамо» спільно з Luxury Trans організували евакуацію людей, які прибули із зони активних бойових дій до кордону України у Львівську область. Зокрема, допомоги та підтримки потребували жителі міст східної України, охоплених війною, де тривають активні бойові дії, бомбардування, а також розгорнулася гуманітарна катастрофа. А у квітні «Динамо» спільно з Luxury Trans взяло участь в евакуації людей із Краматорська до Дніпра. Усі люди благополучно дісталися до безпечних місць.




Також ФК «Динамо» Київ, Ігор і Григорій Суркіси долучилися до волонтерської ініціативи тилового гуманітарного штабу, організованої народним депутатом Михайлом Радуцьким, бізнесменом і засновником City Beach Club Максимом Радуцьким, Союзом українців у Великій Британії, генеральним продюсером «Люкс ФМ» Євгеном Фешаком і власником видання Playboy Ukraine Олександром Шевченком. Завдяки співпраці була налагоджена робота розподільчого центру, що забезпечує продуктами харчування, водою, медичними препаратами та речами першої необхідності регіони України, котрі найбільше постраждали від російської навали та існують на межі гуманітарної катастрофи. Фінансування безперервної логістики та доставки гуманітарних вантажів із країн Європи, зокрема Великої Британії та Італії, забезпечується завдяки сприянню керівників ФК «Динамо» Київ.



На початку квітня президент клубу Ігор Суркіс та почесний член УЄФА Григорій Суркіс підтримали Борщагівську територіальну громаду, оперативно відреагувавши на звернення командира Добровольчого формування №1 «Петропавлівський». Вони відгукнулися на прохання та надали повноцінну підтримку і забезпечення громади.



Керівництво ФК «Динамо» (Київ) вирішило питання про надання повномасштабної допомоги Васильківській громаді, яка серйозно постраждала від агресії росії. Відзначимо, що цій громаді наш клуб допомагає на постійній основі. Міський голова Василькова Наталія Баласинович зазначила, що надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, «Динамо» дарує не просто матеріальні цінності, а дає надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди:



Крім того, уся необхідна гуманітарна допомога була надана загону №35 територіальної самооборони «Березняки» в Дніпровському районі міста Києва для охорони громадського порядку та безпеки.



ФК «Динамо» (Київ) надав допомогу добровольчому формуванню територіальної громади Києва «Легіон Д» у функціонуванні бойового підрозділу, за що подякував президенту клубу командир 2-ї штурмової роти «Реванш» Богдан Ходаковський:



Відзначимо, що ФК «Динамо» (Київ) і надалі не залишатиметься осторонь проблем співвітчизників у буремні часи, які переживає наша країна, і всіма можливими силами наближатиме спільну для всіх нас перемогу над російськими загарбниками.


Фото - ФК "Динамо"