20 травня 2022 08:54

Одноклубник Яремчука може перейти у "Манчестер Юнайтед" за 60 мільйонів євро

Цьогорічний сезон Бенфіка може назвати відносно успішним. "Орли" посіли третє місце у чемпіонаті Португалії, пропустивши вперед чемпіона Порту та сусідів по місту, Спортінг. Але при цьому у Лізі чемпіонів команда Романа Яремчука дійшла до чвертьфіналу, де поступилася майбутньому фіналісту турніру Ліверпулю.


До того ж цього року "вистрілив" молодий уругвайський талант Дарвін Нуньєс. За 41 матч у всіх турнірах він забив 34 голи, віддавши 4 гольові передачі. Вже по ходу сезону за ним вишикувалася черга з топ-клубів, готових розщедритися заради покупки форварда.

Головним претендентом на гравця вважається Манчестер Юнайтед, який зараз може розраховувати лише на 37-річного Кріштіану Роналду. Як повідомляє The Athletic, виторгувати Нуньєса буде можливо за 60 мільйонів євро, незважаючи на недавні заяви клубу про цінник у 100 мільйонів.

Продаж уругвайця не вдарить по атакуючому потенціалу команди, оскільки Бенфіка вже розглядає можливість запросити до себе нападника Штутгарта Сашу Калайджича, до якого також придивляється мюнхенська Баварія.

У 24-річного австрійця залишається рік за чинним контрактом, а тому сума, заплачена за нього, не повинна сильно вдарити по гаманцю лісабонців, враховуючи те, скільки вони зароблять на продажу Нуньєса.