18 травня 2022 21:23
3

Олександр ПЕТРАКОВ: "Гармаш, Буяльський та Бєсєдін не готуватимуться до матчу із Шотландією? А що тут такого? Якась катастрофа?"

Прес-конференція головного тренера збірної України Олександра Петракова після спарингу з "Рієкою".


- Сьогодні була не та картина, яка має бути. Була дуже важка дорога, ми встали о восьмій ранку. Поїли поїхали в аеропорт. Там у нас на півгодини була затримка рейсу. Коли прилетіли сюди температура +27. Поки доїхали до готелю, пообідали, хлопці буквально зайшли до номерів, полежали годину та поїхали на гру. Хтось подумає, що я виправдовуюсь, але такого в мене ніколи не було. Я дуже вдячний хлопцям за те, що вони зіграли та витримали. Вони молодці. Претензій ні до кого нема.

- Чи задоволені грою Гармаша? Як прокоментуєте інформацію про те, що він, Буяльський та Бєсєдін не готуватимуться до матчу з Шотландією?

– А що тут такого? Якась катастрофа? Усі газети навколо: немає Гармаша, немає Буяльського, немає Бесєдіна... Що робити збірній? Я не розумію, що з вами. Я головний тренер, у мене тренерський штаб. Ми все вирішуємо разом.


– Це був уже третій матч на зборі. Можете підбити якийсь підсумок?


- Ми зібралися 30 квітня, приїхали хлопці з "Шахтаря". Сказав їм, що відпустив гравців "Динамо". Вони відповіли, що нічого страшного. П'ятого числа приїхали динамівці та добре тренувалися. За трьома матчами у мене ні до кого немає питань. Прийму рішення зі своїм тренерським штабом. Рішення важкі, але такий футбол. Виживають найсильніші. Я задоволений збором. Потрібно, щоб усі були здорові. В АПЛ ще будуть тури. Малиновський пропускає, він приїде раніше. Що ж до Попова, то його в Римі обстежив професор. Сказали, що ахіл цілий. Є незначні ушкодження та все. Завтра ще його подивиться наш лікар. Попередньо Попов вибув на тиждень.


- Чи не думали зіграти спаринг із молодіжною збірною України?

- Ні, не думав. Я дуже вдячний президентові "Рієки", тренеру та гравцям за те, що нас прийняли по-братськи і погодилися зіграти. Хочемо, щоб усі в Європі знали, що ми хочемо до Євросоюзу.

Припомнят ему потом это "А что здесь такого? "
"Здається... це була - КОМЕДІЯ"! (Человек с бульвара Капуцинов, 1987)
(((
Гандон возомнил себя великим тренером.