18 травня 2022 15:29

Сунесс: "Вихід "Рейнджерс" у фінал Ліги Європи – найбільше досягнення в історії клубу"

Колишній головний тренер «Рейнджерс» Грем Сунесс оцінив шлях команди з Глазго до фіналу Ліги Європи і висловив кілька приємних слів на адресу керівників шотландського клубу.

«З погляду престижу та покращення сприйняття національної першості на міжнародній арені «Рейнджерс» зробили величезні речі для зростання шотландського футболу, вийшовши у фінал Ліги Європи.


Якщо ви повернетеся на 10 років тому, коли вони були викинуті з вищої ліги і майже повністю збанкрутували, багато шотландців зазнали цього великої радості.

Їхній шлях нагору був довгою та повільною подорожжю. Потім протягом 10 років вони виходять у фінал європейського змагання. Це говорить вам все, що вам потрібно знати про цей футбольний клуб. Всі, хто пов'язаний з клубом, заслуговують на велику похвалу за те, де «Рейнджерс» виявився 18 травня.


Бундесліга — один із найбільших турнірів у світі, і якщо врахувати бюджет, який має «Айнтрахт», порівняно з бюджетом, з яким доводиться працювати «Рейнджерс», — досягти фіналу справді велика справа», — наводить слова Сунесса Sky Sports.