17 травня 2022 20:15

Ігор Суркіс - про вихід "Шахтаря" в Лігу чемпіонів та ігри "Руху" в чемпіонаті U-19: "Немає жодних образ і заздрощів"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував "ПРОФУТБОЛ Digital" перше місце "Шахтаря" у зупиненому чемпіонаті України, яке дає донеччанам пряму путівку до групового етапу Ліги чемпіонів. За словами Суркіса, все згідно з регламентом.


"Ніяких не було емоцій. Не мало значення. Цей чемпіонат не дограний. Все згідно з регламентом. Були б ми на першому місці, значить, ми потрапили б у Лігу чемпіонів. Так склалося. Тут немає жодних образ і заздрощів. Ми будемо боротися і спробуємо потрапити до Ліги чемпіонів", - сказав Суркіс-молодший.

Крім того, власник киян поділився своєю думкою про можливе перше місце "Руху" у таблиці чемпіонату U-19 УПЛ. Нагадаємо, що на момент зупинки турніру у львів'ян було два незіграні матчі, але за втраченими очками вони виходили на перше місце. Суркіс зізнався, що не голосував позитивно за таке рішення, але й не заперечував.

"До мене звернувся президент "Руху". Каже: "У мене з'явилася можливість вперше в історії пограти в [юнацькій] Лізі чемпіонів. Надайте нам таку можливість". Я ж теж міг сказати, щоб "Шахтар" із "Зорею" зіграв. Ми зіграли, вони - ні. Можна було знайти багато причин. Він нормальна людина, яка розвиває футбол, вкладає у футбол. Нехай проведе ці два матчі, виграє, займе перше місце.А ми через кваліфікацію тягнутимемо і молодіжну команду.Я не голосував "за", але не заперечував", - зазначив президент "Динамо".