17 травня 2022 14:33
1

Георгій ЦИТАІШВІЛІ: "У мене ненависть до слова росія"

Гравець польської Вісли Гіо Цитаішвілі, права на якого належать київському Динамо, в ексклюзивному інтерв'ю Футбол NEWS розповів, що ненавидить росію за те зло, яке ця країна принесла Грузії та Україні.


«Це була та сама ситуація. Забрали території та збиралися йти на Тбілісі. Були смерті, зґвалтування дітей та жінок. Я раніше думав, що це не люди погані, а президент. Але після того, як я побачив, що військові робили з дітьми та жінками, то для мене цей народ перестав існувати. У мене ненависть до слова росія.

Згадую Україну як свою оселю. Я там виріс. Я там знаю кожен кут, особливо у Києві. І до жодного місця так не можу звикнути, як до Києва. Я вважаю Київ своєю домівкою.

Коли я дивлюся відео, як звичайні люди крадуть танки, то дивуюсь їх сміливості. Бачив багато відео та фоток, як люди стоять перед танком і зупиняють. Це свідчить про силу українського народу», — підсумував Цитаішвілі.

Нагадаємо, що у 2019 році Цитаішвілі у складі збірної України Ю-20 ставав чемпіоном світу.
Я бы на месте Гио брезговал бы общаться с телеканалом Фуфло . Пусть разговаривают со своими бразилами , футболистом сборной Украины Жуниором Мораесом