16 травня 2022 16:57
2

"Варіант був би ідеальним". Голкіпер "Чорноморця" - про дозвіл футболістам виїжджати закордон

Голкіпер "Чорноморця" Євген Паст розповів про свої переживання під час війни в Україні, а також поділився думкою про те, чи потрібно гравцям виїжджати за кордон.


"Спочатку й думок не було про футбол. Ось навіть зараз поруч з моїм будинком в Одесі прилетіла ракета, так що не знаю, як про нього взагалі думати. Йде війна в країні і як тільки вона закінчиться, то думатимемо про футбол, а поки що думаємо, як перемогти та допомогти нашим.


Чи потрібно видавати футболістам перепустки для виїзду за кордон? Такий варіант був би ідеальним. Він логічний, і я також допомагав своїй країні, як і всі інші, віддавав би частину отриманих грошей на потреби ЗСУ.


Якщо наше керівництво УПЛ чи УАФ ухвалять рішення, щоб хлопці виїжджали та грали, то воно буде правильним. Ми сидимо без діла, а так фінансово та морально нашими перемогами допомагали б хлопцям із ЗСУ. Це турне керівництво "Шахтаря" та "Динамо" організувало. Можливо, й інші команди могли б собі дозволити такі виїзди, але цим має займатися керівництво, адже дуже складно організувати такі виїзди.

"Шахтар" та "Динамо" збирають стадіони, грають і чималі гроші заробляють для України для ЗСУ. Я думаю, що це нормальна ситуація, що вони виїжджають. Швидше це питання до керівництва клубів", - заявив Паст.


Фото - ФК «Чорноморець»

Тем физически здоровым и полным сил мужчинам призывного возраста , которые не знают чем себя занять и хотят быть полезными стране я бы посоветовал посетить военкомат
Футболісти у нас якійсь особливі?