15 травня 2022 09:12

"Інакше я розлючуся": головний тренер "Спеції" розповів, за що він може образитися на Коваленка

Тьяго Мотта з гумором та неприхованим щастям прокоментував збереження прописки в Серії А.


Сьогодні Спеція на виїзді здобула вольову та результативну перемогу над Удінезе. «Орлята» спочатку програвали 0:1, але потім забили тричі, а могли б і четвертий, якби Рей Манаж реалізував пенальті на 90+2 хвилині. Але навіть пропустивши на останніх хвилинах, Спеція змогла взяти три очки — 3:2.


Таким чином, за тур до фінішу чемпіонату «орлята» гарантували собі участь в елітному дивізіоні наступного сезону. Мотта не зміг стримати емоцій, розхваливши своїх підопічних.

«Я дуже гордий і щасливий, тому що бачити роботу, виконану з першого дня і до сьогодні — це щось чудове. Ці хлопці залишаться в історії цього клубу, для мене є велика честь бути частиною цієї команди».


Крім того, головний тренер Спеції жартома наказав футболістам, серед яких був і Віктор Коваленко, який вийшов на 84-й хвилині зустрічі, обов'язково взяти його з собою на святкову вечірку.

«Сьогодні ми маємо святкувати, мене повинні запросити, інакше я розлючуся. Я хочу бути частиною цієї команди до кінця», - наводить слова Мотті Calcio Spezia.

Нагадаємо, що Коваленко виступає за Спецію на правах річної оренди з Аталанти. У поточному сезоні український хавбек зіграв 26 матчів, у яких відзначився голом та чотирма асистами.