13 травня 2022 20:50

"Флора" – "Динамо" 0:3. Товариський матч. Кияни без збірників здобувають розгромну перемогу

"Флора" – "Динамо" 0:3


"Флора": 1. Паплавскіс - 27. Ліландер, 3. Ліпп, 15. Тамм, 24. Калласте, 28. Соометс, 35. Поом, 74. Кураксін, 10. Міллер, 8. Оямаа, 11. Шаповалов
Запасні: 31. Номм, 26. Хуссар, 4. Лукка, 24. Пюрг, 6. Ярвісте, 38. Кіiвіт, 9. Алліку, 29. Коскор


"Динамо": 71. Бойко - 9. Кравченко, 6. Бурда, 73. Боль, 14. Вiвчаренко - 18. Андрієвський, 8. Шепелєв, 28. В.Волошин, 99. Антюх, 44. Дубiнчак - 17. Ванат

Запасні: 1. Ігнатенко, 35. Нещерет, 15. Царенко, 19. Малиш, 20. Близниченко, 34. Дячук, 89. Бражко


"Флора" - "Динамо" ON-Line


Превью


Сьогодні «Динамо» проведе свій черговий поєдинок у рамках європейського благодійного турне «Match for Peace! Stop the War!» («Матч за Мир! Зупинимо Війну!»). Суперником київської команди стане естонська «Флора» з міста Таллінн.


Свій попередній матч підопічні Мірчі Луческу проводили із «Базелем», зумівши здобути перемогу над представником Швейцарії – 3:2. Голами у складі киян відзначилися Олександр Караваєв, Олександр Андрієвський та Денис Попов.

Щодо суперника динамівців, то перш за все варто відзначити, що він є найтитулованішим клубом своєї країни – 13 разів ставав чемпіоном, 8 разів вигравав тамтешній Кубок і 11 разів Суперкубок. Хай там як, останнім часом лідерство у естонській першості перехопила «Левадія», однак цього сезону, який розпочався у березні, «Флора» показує чудові результати і має хороші шанси повернути собі золото чемпіонату.

Цікаво, що в складі талліннської команди немає жодного легіонера. Натомість за «Флору» виступають 11 гравців збірної Естонії, серед яких навіть є такі ветерани, як капітан команди Костянтин Васильєв. До слова, 37-річний хавбек на 3 роки старший навіть за головного тренера колективу Юргена Хенна.

Слід зазначити, що матч проти «Флори» стане першим поєдинком у рамках турне, в якому кияни зіграють без своїх збірників. Зокрема, Георгій Бущан, Олександр Караваєв, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Денис Попов, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш та Артем Бесєдін, а також Артем Довбик, який останнім часом працював з «Динамо», вирушили до розташування національної команди України, тож, очевидно, не зіграють. Так само пропустить зустріч і Олександр Тимчик, який продовжує відновлюватися після травми.

Орієнтовний склад «Динамо»:
Бойко – Кравченко, Бурда, Боль, Дубінчак – Шепелєв, Андрієвський, В.Волошин, Бражко, Антюх – Ванат

Пряму трансляцію сьогоднішнього матчу, який розпочнеться о 20:00 за київським часом, дивіться на клубному каналі «Динамо», каналі киян на YouTube, FootballHub та телеканалі 2+2.

«Динамоманія» проведе для вас текстову трансляцію поєдинку.